Wat doe ik

image
Als je weer kunt zijn wie je echt wilt zijn, dan zul je rust en energie ervaren. Wanneer je de trekkracht van je inspiratiebron weer voelt, zal dat een uitwerking hebben op je geest en op je hele lichaam. Je zult je van binnen en van buiten meer in balans gaan voelen. Dit zal ook een uitwerking hebben op je omgeving.

Mensen zullen aan je kunnen zien dat je één bent met jezelf, met je gedachten, gevoelens en emotie. En dat je durft kiezen voor jezelf! Wat je gelooft over jezelf en hoe je omgaat met jezelf, zal weerspiegeld worden in de mensen om je heen.

Vaak is dat makkelijker gezegd dan gedaan. Maar soms is alleen een luisterend oor al genoeg. Iemand die zonder oordelen luistert naar jouw verhaal en er voor je is met al je pijn en al je emoties. Het kan heel lastig zijn om naar jezelf te kijken en de pijn, de angst, de eenzaamheid, de spijt, de schaamte, de onmacht te doorvoelen. Dat is heel kwetsbaar. Maar als je eenmaal bereid bent om ervoor te gaan, zul je ervaren dat je je eigen innerlijke kracht zult terugvinden, van waaruit je je (zelfstandig) verder kunt gaan ontwikkelen.

Ik breng je in contact met je verlangens, die diep in jou, in je hart aanwezig zijn. Wat wil je? wat wil je echt? waar verlang je naar?

Innerlijke-rust.nl biedt ter ondersteuning van persoonlijke begeleiding, professionele, effectieve en resultaatgerichte coaching, gericht op persoonlijke groei en bewustwording.